Într-o lume în care stabilitatea în carieră poate părea un lux, există povești care demonstrează că angajamentul și pasiunea pot deschide uși neașteptate. Astăzi, vă invităm să descoperiți povestea lui Robert Hermann, membru al echipei EuroGsm, care a trăit o evoluție remarcabilă de la poziția de reprezentant de vânzări la cea de director regional.

Începutul

În 2003, Robert și-a început cariera în cadrul companiei noastre ca reprezentant de vânzări. Cu un entuziasm molipsitor și o atitudine proactivă, el a reușit să-și construiască rapid reputația de profesionist desăvârșit și dedicat. Încă de la început, a fost evident că Robert nu era doar un angajat obișnuit, ci un viitor lider în devenire. Astfel, el a avansat rapid, după doar doi ani devenind shop manager, după încă doi ani manager zonal, iar după un an director regional.

Iată ce spunea Robert în 2007, pentru ziarul EuroGsm.

Robert Hermann in 2007

Ascensiunea către Director Regional

Așa cum spunea și Robert în 2007, dorința de dezvoltare profesională a venit cu multe responsabilități și riscuri, dar toate acestea au jucat un rol esențial în evoluția sa. Cu trecerea timpului, eforturile lui Robert au fost recunoscute și apreciate. Prin promovări succesive și performanțe remarcabile, a avansat treptat în ierarhia organizațională, din 2008 ocupând poziția de director regional.

Împărtășind succesul cu echipa

În calitate de director regional, Robert își împărtășește experiența și cunoștințele cu echipa sa, ghidându-i și inspirându-i să-și atingă potențialul maxim. Este un lider care știe că succesul nu este individual, ci rezultatul colaborării și susținerii reciproce.

Iată testimonialul lui după mai bine de 20 de ani de activitate în cadrul echipei EuroGsm:

”Lucrez în EuroGSM din 2003. În toată această perioadă am trecut prin toate pozițiile existente în firmă: Reprezentant vânzări 2003 – 2005 , Shop Manager 2005 – 2007 , Manager zonal 2007 – 2008, Director Regional 2008 – prezent.

Fiecare din funcțiile menționate mai sus au avut farmecul lor în ceea ce privește dezvoltarea mea, interacțiunile cu colegii respectiv clienții.  În primii ani de evoluție, până să ajung manager zonal, am primit tot sprijinul necesar pentru a mă perfecționa. De la ateliere de lucru la cursuri de management, leadership, recrutare și inducție personal, antreprenoriat și coaching, mereu am avut alături oameni cu experiență care mi-au oferit cursuri specifice fiecărei etape și funcții.

Toate acestea m-au ajutat să-mi dezvolt abilitățile de vânzare, negociere și organizare, dar m-au și pregătit pentru abilitățile necesare unui manager. În ultimii 10 ani am avut prilejul și satisfacția să lucrez și să instruiesc o parte din cei mai buni manageri zonali la acest moment. Împreună cu colegii am participat la extinderea și dezvoltarea rețelei de magazine EuroGsm, deschizând cel putin 20 magazine noi.”

Robert Hermann director regional Euro Gsm

Povestea lui Robert nu este doar un exemplu de succes profesional, ci și o sursă de inspirație pentru toți angajații noștri. El a demonstrat că pasiunea, angajamentul și dorința de a depăși obstacolele te pot ajuta să avansezi în carieră, fără a fi nevoit să-ți schimbi locul de muncă, deoarece la EuroGsm eforturile sunt răsplătite.

Îi mulțumim lui Robert pentru devotamentul său continuu și suntem mândri să împărtășim această poveste cu întreaga noastră comunitate.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook