În fiecare organizație există povești care inspiră și demonstrează că devotamentul și perseverența pot transforma visurile în realitate. Astăzi, vă invităm să descoperiți povestea lui Szilard Asztalos, membru al echipei noastre de vânzări.

Un început plin de provocări

Când Szilard s-a alăturat echipei noastre, în 2014, am văzut că are calități esențiale pentru un om de vânzări de succes. Încă de la început, a fost evident că energia și pasiunea sa vor fi motoarele care îl vor propulsa înainte.

Iată ce spune el despre începutul carierei în EuroGsm:

În 2014 mi-am început activitatea în EuroGsm Mediaș ca și reprezentant de vânzări. După mai puțin de un an am rămas singur în magazin, și am început construirea unei echipe noi și tinere (vezi poza de mai jos), echipă cu care am reușit să câștigăm prima ediție din Olimpiada de abonamente. A fost o realizare pentru mine și pentru echipa mea, fapt pentru care am fost avansat la postul de Shop Manager 😊.

Szilard Asztalos
Un job de învățare continuă

Cu fiecare zi petrecută în echipă, Szilard nu doar că și-a îndeplinit sarcinile, ci le-a depășit cu mult. Abilitățile sale de comunicare, empatie și negociere au făcut din el un Shop Manager remarcabil.

O calitate importantă a fost dorința sa de a învăța continuu și de a se dezvolta. A căutat mereu oportunități de creștere personală și profesională, participând la training-uri, cursuri și seminarii  organizate de EuroGsm, care l-au ajutat să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele.

De la Shop Manager la Manager Zonal

”Din poziția de Shop Manager am condus cu brio magazinul din Mediaș, timp de 4 ani, și chiar am reușit să ajungem în topuri cu el. După această perioadă mi s-a oferit oportunitatea de a avansa în cadrul companiei, ajungând Manager Zonal.

Pot să spun că învăț zilnic câte ceva în echipa EuroGsm și nu mă plictisesc niciodată. Pe această cale doresc să vă mulțumesc sincer pentru oportunitatea de a avansa în cadrul companiei. Sunt profund recunoscător pentru încrederea pe care o aveți în mine și pentru sprijinul acordat în dezvoltarea mea profesională.

Sunt nerăbdător să contribui în continuare la succesul echipei noastre și să cresc în rolul meu.”

Povestea lui Szilard este dovada vie că prin angajament și efort susținut, orice este posibil. Suntem mândri să avem un lider atât de ambițios în echipa noastră și suntem nerăbdători să vedem ce viitor strălucit îl așteaptă.

Mulțumim Szilard!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook