Tehnologia face deja parte din viata tuturor, dar cand vrem sa cumparam un dispozitiv mobil sau un serviciu telecom, lucrurile se complica. 
Echipa noastra va ajuta cu ultimele noutati in materie de oferte si servicii Orange, pentru a va usura o viitoare alegere.

Operatorul Orange Romania ofera in aceasta perioada o sumedenie de avantaje atat pentru abonatii curenti, cat si pentru cei care doresc sa se bucure de serviciile si ofertele disponibile. 

Serviciul de voce ofera minute nelimitate in retea si, dupa caz, minute nationale nelimitate, plus pana la 100GB bonus trafic de internet pentru abonamentele incheiate pe 2 ani. Oferta de terminale este de asemenea bogata, terminalul Samsung Galaxy J3 2016 este oferit in mod gratuit clientilor care incheie un abonament Orange Me 17, prin oferta Buy-Back.

Daca sunteti o persoana dinamica si aveti nevoie sa fiti la curent cu ultimele informatii, Orange va ofera posibilitatea de a integra pe cont un pachet de internet mobil cu trafic inclus de pana la 6GB si tableta Samsung Galaxy Tab A 7″ la 0 euro prin abonamentul Orange Net 15. Bonusul de internet  primit in cadrul ofertei este de 100GB, utilizabili in cele 24 de luni de abonament. 

Fiind un operator care ofera servicii complete, Orange vine in intampinarea dumneavoastra si cu o oferta imbatabila de servicii fixe pentru acasa, cu televiziune digitala, internet prin fibra optica si telefonie fixa. Cu o denumire simpla, Orange Home ofera pachetele principale incepand cu 6 euro pe luna pentru TV HD si pana la 160 de canale, iar internet prin fibra de pana la 1000 Mbps incepand cu 7 euro / luna. In cadrul ofertelor Orange Home, echipamentele sunt asigurate de catre operator in custodie, asadar necesita achizitie din partea clientului.

Pe langa preturile competitive, Orange ofera si un bonus de 6 luni de gratuitate la taxa serviciilor fixe pentru abonamentele incheiate in aceasta perioada.
EuroGsm, principalul partener Orange de pe piata romaneasca, completeaza ofertele operatorului cu cateva oferte speciale proprii de telefoane mobile dual-SIM, libere de retea. Telefoanele pot fi achizitionate atat in oferta de abonamente cu perioada de 12 sau 24 luni, cat si la un pret special, la liber. Oferta de telefoane o puteti consulta aici: (link oferta tel proprii Karbonn – LOL)

Atat utilizatorii de cartela reincarcabila Orange, cat si utilizatorii din alte retele mobile pot beneficia de oferte speciale suplimentare, pe care le pot consulta in reteaua de magazine EuroGsm. http://eurogsm.ro/retea-magazine

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook