OnePlus au adus cu fiecare lansare ceva nou pe piata smartphone-urilor, incapand de la flagship-uri accesibile pana la ecrane foarte rapide pentru clientii lor. Noua generatie OnePlus 10 Pro aduce pe langa cel mai puternic procesor Qualcomm, incarcare super rapida la 80W si un nou ecran AMOLED LTPO de generatia a doua.

Practic ecranul de 6,7inch de la OnePlus 10 Pro poate sa afiseze imagini cu rata de reimprospatare intre 1Hz si 120Hz, putand reduce numarul lor in mai multe cazuri decat la generatie trecuta, crescand astfel autonomia dispozitivului.

Nu e nicio surpriza sa vedem ca OnePlus 10 Pro va avea chipsetul Snapdragon 8 Gen1, impreuna cu 8 sau 12GB de memorie RAM si 128 sau 256 GB de memorie pentru stocare foarte rapida UFS 3.1.

Un lucru foarte interesant este si camera de pe spatele lui OnePlus 10 Pro care a fost dezvoltata impreuna cu renumitul producator de camere profesionale Hasselblad. Este vorba de un modul tri camera format din Sony IMX 789 de 48MP cu focalizare laser si stabilizator optic de imagine ca senzor principal, SAMSUNG JN1 de 50MP pentru fotografiile cu unghi foarte larg si o a treia camera Sony de 8MP cu zoom optic de 3,3x pentru fotografiile telefoto.

Sursa: oneplus.com

Camera frontala este livrata tot de Sony si are 32MP. Parteneriatul cu Hasselblad aduce optimizari la nivelul culorilor prin Natural Color Optimisation 2.0 si optiunea Pro Mode 2.0 pentru capturarea imaginilor in format RAW.

Ca sistem de operare OnePlus 10 Pro se la livra cu Android 12 si ColorOS 12,1 in China si OxygenOS pentru versiunea globala. ColorOS este folosit de compania mama OPPO.

Precomenzile au inceput deja in China, OnePlus 10 Pro fiind ~€650 pentru varianta de 8GB RAM si ~€740 pentru varianta de 12GB RAM. Pentru versiunea globala OnePlus a anuntat ca va incepe comenzile in primavara.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook