In urma cu cateva zile, compania chineza OnePlus si-a prezentat ultimul flagship foarte asteptat de multi utilizatori, deoarece promite specificatii de top la preturi foarte avantajoase: OnePlus 5.

OnePlus 5 pare a fi un concurent serios pentru brandurile Samsung si Apple, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al specificatiilor soft si hardware.

Smartphone-ul vine cu cipset Snapdragon 835 octa-core, tactat la 2,45 GHz si placa grafica Adreno 540. Va fi disponibil in doua variante. Prima versiune va avea 6GB memorie RAM si 64 GB spatiu stocare, iar cea de-a doua, 8GB memorie RAM si 128 GB spatiu stocare. Indiferent de versiune, camera principala este dual-camera, formata dintr-un senzor de 16MP, cu deschiderea diafragmei 1.7, si un senzor de 20MP, cu deschiderea diafragmei 2.7. Camera frontala va sustine un senzor de 16MP. Sigur, senzorul de amprenta va fi in continuare prezent pe butonul capacitiv. Acumulatorul de 3300 mAh cu incarcare rapida va sustine o autonomie de pana la doua zile pentru o utilizare medie.

Display-ul de 5,5 inch va fi protejat cu sticla Corning Gorilla Galss 5 si va rula pe ultima versiune Android 7 Nougat.

In Romania, cele doua versiuni sunt disponibile la precomanda la preturile de 2740 lei pentru modelul 6GB/64GB si 3060 lei pentru modelul 8GB/128GB. Livrarile vor incepe din a doua jumatate a lunii iulie, cel mai probabil incepand cu data de 20 iulie 2017.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook