In urma cu nu foarte mult timp, aparea pe piata “aproape” Flagship Killerul OnePlus 5. Zarva generata in jurul acestei lansari a fost justificata, pentru ca, inca odata, OnePlus reuseste sa se ridice la nivelul competiei si chiar peste aceasta. Cu toate acestea, o mana de utilizatori s-au declarant nemultumiti de schema cromatica pe care o aveau la dispozitie, adica Slate Grey si Midnight Black.

Luand in considerare acest lucru, dar si faptul ca pe piata exista terminale mobile care dispun de o gama variata de culori, OnePlus a decis lansarea unei noi culori pentru terminalul proaspat lansat.

Astfel, incepand cu 7 august 2017, OnePlus 5 este disponibil pe piata pe culoarea Soft Gold. Desigur, culoarea a fost imprumutata de pe terminalele anterioare, OnePlus 3 si 3T, iar justificarea este simpla: aceasta schema cromatica a avut success maxim. Cu toate acestea, eu ma declar putin dezamagit pentru ca OnePlus 5 in varianta Soft Gold va beneficia de 6GB memorie RAM cu 64GB memorie interna.

Aceasta inseamna ca singura optiune de a pune mana pe varful de lance care vine cu 8GB RAM si 128GB memorie interna ar fi culoarea Midnight Black? Ei bine, nu. Asta pentru ca in cazul schemei cromatice Slate Grey, utilizatorii pot alege un upgrade sub “capota” pentru a obtine acei mult doriti 8GB memorie RAM, dar si cei 128 GB memorie interna. Yay!

In cazul in care va doriti un One Plus 5 Soft Gold, va recomand sa va grabiti, pentru ca stocurile sunt limitate, iar, daca e sa ne luam dupa spusele companiei, va exista un singur lot produs pe aceasta culoare.

Voi ce parere aveti despre aceasta miscare a celor de la OnePlus? Va asteptam parerile in comentarii.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook