Vreau sa va fac o marturisire, in ultimul timp am devenit un asa-zis “Fanboy” OnePlus 5, acest model m-a cucerit de la prima vedere. Si cum sunt convins ca nu sunt singurul impatimit de acest model, vreau sa va anunt ca cei de la OnePlus ne-au pregatit o surpriza.

Se pare ca acestia au colaborat cu designerul francez Jean-Charles de Castelbajac pentru a realiza o editie limitata a modelului OnePlus 5, numita “Callection”. Nu, acesta nu este un typo, ati inteles bine, editia limitata chiar se va numi “Callection”. Acest model nu va beneficia de schimbari majore ci in esenta va fi un model Midnight Black, cu un mic artificiu.

Spun asta, pentru ca butoanele vor avea culori diferite – albastru pentru butonul de pornire, galben pentru slider-ul de alerte si rosu pentru butoanele de volum, iar carcasa din spate are un mesaj destul de interesant.

OnePlus 5 JCC cu 8GB de memorie RAM si 128GB de memorie pentru stocare va fi lansat in data de 22 septembrie la pretul de 559€, iar in cazul in care va ganditi sa-l achizitionati, va recomand sa va grabiti, pentru ca lotul va fi limitat.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook