Pentru fanii OnePlus care nu mai au rabdare pana diseara cand se lanseaza oficial la Londra, a aparut deja primul filmulet in care apare telefonul si multe dintre specificatiile lui.

OnePlus 7 Pro va avea un ecran Optic AMOLED de 6,67 inch cu o rata a refresh-ului de 90Hz (un lucru care va fi apreciat de gameri) si un senzor de amprenta de noua generatie, fara breton sau alte gaurele pentru camera frontala. Ea se ascunde in interiorul telefonului fiind actionata de un mecanism motorizat.

Camera principala a fost mult imbunatatita fata de generatia veche, de data asta fiind tripla cu un senzor de imagine la 48MP, cu o lentila telefoto, una cu unghi larg, practic camera ideala pentru orice moment.

Performantele sunt asigurate de cel mai performant chip Qualcomm, Snapdragon 855, iar bateria de 4000 mAh se incarca cu pana la 38% mai rapid fata de OnePlus 6T.

Cu ultima versiune de Android si OxigenOS, conform OnePlus, viitoare generatie va avea cea mai rapida si buna experienta de utilizare a unui smartphone de pana acum.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

1 Comentariu

Comments are closed.