OnePlus au lasant OnePlus 7 Pro anul acesta in luna mai cu un display de 90Hz, iar la lansarea modelului 7T in septembtrie, compania a afirmat ca toate viitoarele sale smartphone-uri vor detine un ecran cu rata de refresh de 90Hz, ceea ce inseamna ca urmatoarele lor modele, One Plus 8 si 8 Pro, vor avea automat ecran de 90Hz. Dar, daca zvonurile recente se materializeaza, OnePlus 8 Pro va merge mai departe si va detine un ecran cu rata de refresh de 120Hz in loc de 90Hz.

Zvonurile legate de rata de refresh a viitorului OnePlus 8 Pro au aparut in mediul online datorita unui celebru vanzator de ponturi de pe Twitter, Max J, care a postat o poza aluziva privind acest aspect al noului model OnePlus. Daca lucrul acesta se adevereste, OnePlus 8 Pro va fi primul smartphone fabricat de un producator chinez care are un display cu rata de refresh de 120Hz.

Ne aflam la cateva saptamani distanta pana la lansarea lui OnePlus 8 si 8 Pro, insa cateva poze cu design-ul au si aparut si le puteti vedea in galeria atasata. Sper sa va placa la fel de mult precum mie. Cele doua telefoane arata destul de similar, au ecranul perforat cu o camera de selfie, breton tip picatura, insa configuratia camerei de pe spate este diferita, trei respectiv patru camere pentru varianta Pro.

Sursa: twitter.com/OnLeaks, 91mobiles.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook