Anul trecut, OnePlus 7T Pro a urcat in podiumul celor mai bune telefoane, fiind propulsat de ecranul super performant. Cu o rata de refresh de 90Hz, a ajuns lejer in top, fiind preferat mai ales de pasionatii de jocuri care s-au bucurat de efecte vizuale fluide si miscare naturala, continua.

Ei bine, se pare ca OnePlus 8 Pro intentioneaza sa-si detroneze propriul predecesor, cu unul dintre cele mai avansate ecrane integrate intr-un smartphone pana acum.

CEO-ul companiei, Pete Lau, a anuntat pe forum-ul comunitatii OnePlus ca a dezvoltat un ecran cu rata de refresh de 120Hz. Ecranul este realizat impreuna cu Samsung si este de tip Super AMOLED.

Ce este rata de refresh? Pur si simplu, aceasta este frecventa cu care un ecran isi improspateaza imaginea, functie similara cu frecventa cadrelor intr-un film. Cu cat frecventa este mai mare, cu atat miscarea este mai fluida, mai naturala, si deci mai convingatoare. O rata mai mare de refresh va face ca imaginea sa raspunda mai rapid atingerilor pe ecran, dar si sa ruleze mai eficient in jocuri, videoclipuri sau in utilizarea aplicatiilor preferate.

OnePlus 8 Pro mai are cativa asi in maneca, printre care si super luminozitate, aproape de doua ori mai puternica decat la un MacBook Pro 13. Ecranul va suporta peste 1 milion de culori, redand astfel cu acuratete chiar si cele mai fine detalii.

Viitorul flagship de la OnePlus pare promitator, fiind programat sa apara la sfarsitul lunii aprilie – inceputul lunii mai.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook