OnePlus 8T va fi dezvaluit publicului larg la lansarea din 14 octombrie si deja compania a confirmat multe dintre speculatiile care circulau in trecut: display de 6.5” cu rata de refresh 120Hz FullHD+ si ecran plat.

CEO-ul companiei, Pete Lau, a confirmat ca viitorul OnePlus 8T va folosi doua baterii care, combinate impreuna, vor oferi o capacitate de 4500 mAh si se vor incarca 100% in doar 39 minute si 56% in 30 minute gratie tehnologiei Warp Charge 65 care va spulbera noul iPhone 12, preconizat sa ofere doar 20W incarcare rapida.

Bateriile duale nu sunt un concept nou, fiind folosite cu precadere pe telefoanele pliabile, acelasi lucru il regasim si pe Samsung Galaxy Z Fold2, de exemplu. Dar aceasta tehnologie implementata pe un telefon non-plabil ii va oferi o oarecare notorietate modelului de la OnePlus; totusi, toate aceastea vin cu un pret, si anume ca nu va putea folosi incarcarea wireless.

OnePlus 8T va avea, de asemenea, ultimul procesor Snapdragon 865+, avand un mic avantaj fata de predecesorul OnePlus 8 vanilla care nu detine varianta upgradata a lui Snapdragon 865. Poate ca multi dintre noi ne vom simti deranjati de lipsa incarcarii wireless, care ne este de folos cand suntem la birou sau in vacanta, insa preferam sa ne pastram judecata asupra acestui model pana la lansarea oficiala din 14 octombrie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook