Daca ne gandim la seria OnePlus 8 parca ieri au avut lansarile pentru modelul 8 si 8 Pro, iar inevitabil fanii s-au lansat deja in speculatii cu privirea la viitorul model 8T.

Daca compania nu este afectata la nivel de productie din cauza COVID-19 sau din alte cauze independente de ei, atunci cu siguranta vom vedea modelele 8T si 8T Pro pe piata anul acesta. Efectul crizei economice din cauza pandemiei globale a afectat si inca afecteaza o multime de categorii, inclusiv si cea a producerii de telefoane mobile.

Avand in vedere modelele seriei 7 de anul trecut, OnePlus si-a schimbat strategia si nu mai ofera telefoane premium dupa motto-ul propriu “flagship killer”, acum doar fabrica telefoane flagship si le cresc pretul in functie de ultima terminatie din denumirea, viitor cert si pentru modelele 8T si 8T Pro care cu siguranta vor fi putin mai scumpe decat celelalte din aceeasi serie.

Potrivit sursei din publicatia The Indian Express, OnePlus 8T a fost zarit in Geekbench cu numarul de model KB2001, scorul obtinut indicand faptul ca telefonul este propulsat de un procesor octa-core cu 8GB RAM, Android 11 si posibil sa fie vorba de procesorul Snapdragon 865. Camera va avea si ea un upgrade major, iar zvonurile indica o imbunatatire majora pe partea de incarcare unde se vehiculeaza ca va detine tehnologia Super Warp Charger de 65W.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook