Au aparut primele zvonuri legate de unul din cele doua modele OnePlus 8T care vor aparea in aceasta toamna. In general cand apar zvonuri legate de un model ce urmeaza sa apara, fie sunt foarte vagi fie acel model urmeaza sa apara intr-un viitor foarte apropiat.

Legat de OnePlus 8T, modelul non-Pro se spune ca va avea la baza chipsetul Qualcomm Snapdragon 865+, lucru care era de asteptat. Ce ne mai asteptam este sa vedem o diferenta de calitate intre ecranele modelelor Pro si non-Pro, dar este posibil sa nu fie. Asta pentru ca OnePlus 8T va avea ecran curbat cu panel AMOLED de 6.55 inchi cu rata de refresh de 120Hz (identica cu cea a lui OnePlus 8 Pro). Unica diferenta care mai poate aparea este la rezolutia suportata.

Un alt aspect pe care il stim este ca OnePlus 8T va avea sistem quad camera pe spate. Una principala de 48MP care va fi imbunatatita fata de generatia anterioara, una de 16MP cu unghi larg, una de 5MP pentru fotografie macro si una de 2MP folosita pentru modul portret.

Pe langa foarte rapidul procesor Snapdragon 865+, OnePlus 8T va avea 8GB memorie RAM si 128GB de memorie de stocare in varianta de baza.

Alte specificatii inca nu avem (nici macar o data de lansare), dar cu siguranta cei de la OnePlus nu-si vor dezamagi fanii care sunt in numar din ce in ce mai mare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook