Se pare ca in acest an tot mai multi producatori de telefoane mobile isi lanseaza modelele noi mai repede decat ne-au obisnuit in ultimii ani. OnePlus nu face exceptie si isi muta lansarea seriei noi OnePlus din aprilie pe martie.

Inca un lucru nou spre deosebire de anii trecuti, OnePlus pregateste 3 modele noi pentru seria OnePlus 9. Flagship-ul OnePlus 9 Pro pentru entuziasti, la care sistemul de camere a fost dezvoltat in parteneriat cu HasselBlad (brand-ul cunostut mai mult de profesionistii din domeniul foto); OnePlus 9 cu acceleasi performante, doar cu camere foto mai putin performante cu senzor optic de la Sony si OnePlus 9 R sau Lite, o versiune cu performante un pic mai slabe, dar nu stim inca exact din ce punct de vedere.

Parteneriatul cu Hasselblad este o surpriza placuta cu care vin cei de la OnePlus, camera foto fiind unicul aspect in care pierdeau teren fata de restul concurentilor cand vine vorba de flagship-uri. Conform declaratiilor lui Pete Lau, CEO-ul companiei, OnePlus urmeaza sa investeasca 150 de milioane de dolari in urmatorii 3 ani pentru imbunatatirea camerelor pentru dispozitivele mobile.

Lansarea oficiala a seriei OnePlus 9 va fi online pe 23 martie la ora 16:00.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook