Design-ul noului OnePlus Nord CE 2 5G, smartphone-ul care urmeaza sa fie lansat, aduce o culoare impresionanta numita Bahama Blue. Pana in prezent stim ca s-a confirmat procesorul Dimensity 900 pe care il va avea acest model. Culoarea in care a fost prezentat pe scurt noul telefon este de un albastru subtil si gradient, dupa cum putem deduce si din denumirea acesteia.

Despre camera observam din imaginile de pe pagina oficiala ca ar fi 3: una principala, una ultra-wide si una macro. Acestea se pot observa si in randarile oferite de companie. Din punct de vedere al performantei camerelor, se asteapta ca OnePlus Nord CE 2 5G sa vina cu 64MP la cea principala.

Cei de la OnePlus, au spus despre noul model ca va avea baterie SuperVOOC de 65W, care ar rezista pana la o zi intreaga de utilizare cu doar o singura incarcare de 15 minute. Compania spune ca vor mai fi dezvaluite si alte informatii despre noul model pana la lansare pe pagina lor oficiala. De asemenea, la evenimentul de pe 17 februarie, OnePlus este posibil sa lanseze si alte produse noi pentru India.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook