Dupa ce si-au cerut scuze oficial pentru intazierea fata de termenul oficial de 30 martie pentru lansarea update-ului la Android 5.0 compania Chineza OnePlus a lansat intr-un final in acest weekend actualizarea mult asteptata la Lollipop 5.0.2 dar sub o forma total noua si nu sub cunoscutul CyanogenMod cum am fost obisnuiti pana acum ci cu un alt mod customizat sub numele de OxygenOS.

Acest update aduce intr-un final utilizatorilor de OnePlus One mult asteptatul Android 5 cu toate facilitatile acestuia. Lista de functii adusa de OxygenOS nu este inca facuta public, dar putem vedea in filmuletul de mai jos ca au pastrat gesturile din CyanogenMod.

Vestea mai putin buna pentru utilizatori de OnePlus One este ca acest update nu vine sub forma de OTA si instalare automata fara pierderea datelor ci se descarca de pe site-ul Opeplus.net si se instaleaza manual de catre utilizator proces prin care isi va pierde datele salvate pe telefon. Instructiunile de instalare sunt bine detaliate si se gasesc pe site-ul Oneplus.

 

Sursa:forums.oneplus.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook