Compania chineza care a produs, probabil,  cele mai controversate smartphone-uri in ultimii ani, a anuntat ca urmatorul flagship lor OnePlus 3 va fi lansat oficial pe 14 iunie la 12:30 ora Chinei. Una dintre cele mai importante vesti este ca cei de la OnePlus au renunta definitiv la sistemul de invitatii prin care puteai achizitiona un smartphone direct de pe site-ul oficial. Acest lucru a fost probabil si cea mai proasta parte a smartphone-urilor OnePlus care de fiecare data au oferit performante excelente la un pret incredibil de mic.

OnePlus 3 cel mai probabil va fi dotat cu cel mai puternic procesor disponibil momentan pe piata si anume Kyro Quad Core de pe chipset-ul Qualcomm Snapdragon 820. La capitolul memorie va avea 4GB sau 6GB de memorie RAM si 64GB memorie interna pentru stocarea datelor (nu avem certitudirea daca va fi dotat cu un slot microSD pentru card de memorie externa). Ecranul cel mai probabil va fi tot de 5.5″ FullHD, iar bateria de 3000mAh.

OnePlus va incepe comercializarea lui OnePlus 3 din 16 iunie in China, pretul acestuia ne fiind cunoscut, dar cel mai probabil nu va depasi pragul de 400$.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook