OnePlus X a fost lansat la inceputul lunii noiembrie, iar acum primeste o versiune imbunatatita in editie limitata. Aceasta va purta denumirea de OnePlus X Ceramic.

Versiunea exclusivista, cu invelis ceramic, va fi fabricata in doar 10.000 de exemplare, iar data lansarii a fost fixata pentru marti, 24 noiembrie. Pentru a putea achizitiona aceasta varianta a lui OnePlus X, viitori clienti vor avea nevoie de o invitatie, intocmai dupa traditia celor de la OnePlus. Pentru Europa, versiunea costa 369 euro, pret mic in comparatie cu procesul laborios de 25 zile, timp necesar pentru producerea unui singur exemplar.
Reamintim caracteristicile lui OnePlus X: display 5″ cu rezolutie 1080p, camera 13 MP si 8 MP frontal, 3GB RAM si chipset Snapdragon 801, conexiune 4G si acumulator cu capacitatea de 2525 mAh.

Sursa: https://twitter.com/oneplus

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentLG Watch Urbane 2 este retras de la vanzare
Articolul următorXiaomi a anuntat noul Redmi Note 3
Bogdan redefineste conceptul de “omul lumii” datorita adaptabilitatii sale in diferite medii. Iar daca ii vei arata un Galaxy Note, sau un Windows Phone, va percepe acest gest ca si o invitatie sa impartaseasca din povestile sale cu talc.