In cadrul unei prezentari ale noului OnePlus 3, CEO-ul companiei, Pete Lau, a precizat ca de acum incolo compania se va focaliza pe “adevarate flagship-uri” si nu vor mai continua productia terminalelor OnePlus X.

Se precizeaza in acelasi comunicat ca telefonul a avut un succes mare pe plan mondial, insa motivul pentru care se renunta la el este consolidarea fundatiei companiei in ceea ce priveste productia de terminale high-end.

Reamintim caracteristicile lui OnePlus X: AMOLED capacitive touchscreen, 5″ 1080 x 1920 pixeli, Corning Gorilla Glass 3, Quad-core 2.3 GHz Krait 400, 13 MP, f/2.2, Li-Po 2525 mAh.

In cele din urma se va lansa si noul model OnePlus 3, care va aduce imbunatatiri substantiale fata de modelele precedente, iar din cate spune CEO-ul companiei OnePlus, acesta va primi foarte multe tehnologii nou aparute pe piata, plus ochelari pentru realitate virtuala Loop VR.

Din punct de vedere al comenzilor, OnePlus a renuntat la sistemul propriu de vanzare, lasand pe oricine sa isi comande dispozitivul, fara a mai fi necesara o invitatie.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook