Acum 16 ani de zile, Oppo, cea care detine OnePlus, si-a inceput calatoria in lumea telefoanelor, devenind dintr-un producator de smartphone-uri un lider global al inovatiei si dezvoltarii tehnologice.

Compania chineza in momentul de fata opereaza in peste 40 de tari si detine 6 centre de cercetare, avand peste 350 milioane de utilizatori care ii folosesc produsele, iar domeniile de interes se afla pe segmentul device-urilor smart, retele si echipamente 5G si dezvoltari in inteligenta artificiala.

In lumea telefoanelor, compania a inceput din 2008 cu Oppo A103 sau denumit si Smiley Face (“Fata Zambareata”) cu al sau design memorabil si de atunci si-a perfectionat sinergia celor doua mari componente dintre placerea estetica si inovatia tehnologica, avand astazi cele doua serii de smartphone-uri Find si Reno. In afara de hardware, compania mai livreaza si sistemul propriu de operare bazat pe Android si denumit ColorOS si serviciile de internet Oppo Cloud si Oppo+.

Anul acesta compania a mai realizat un record notabil in lumea telefoanelor dezvoltand cea mai rapida incarcare a unui telefon denumita SuperFlash Charge, care poate incarca 100% un telefon in doar 15 minute. Cu ocazia celebrarii celor 16 ani de existenta, iata 16 realizari marete a celor de la Oppo:

Sursa: gsmarena.com, oppo.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook