Crăciunul bate la ușă iar tu ești încă în căutarea cadoului potrivit pentru cei dragi? Venim în ajutorul tău și îți oferim o idee inedită pentru un cadou super cool, care îi va surprinde fără dar sau poate. Și la ce altceva ne putem referi dacă nu la un telefon ultra performant, de care se pot folosi în fiecare zi? Iar dacă vrei să combini utilul cu plăcutul și să achiziționezi ceva care poate fi atât eficient, cât și la un preț rezonabil, atunci îți recomandăm cu încredere noul smartphone Oppo A58. Iată care sunt avantajele lui!

Design original, cu aspect mătăsos și strălucitor

Designul inovator Oppo Glow îi oferă telefonului eleganță în fiecare moment, având o textură luxoasă, cu un aspect satinat. Este un model de smartphone subțire și ușor de folosit, pe care îl găsești în două nuanțe diferite, Dazzling Green și Glowing Black. 

Telefon Oppo A58

Display-ul mare și de înaltă calitate

Oppo A58 are un display imens de 6.72 inch în diagonală, LCD, cu rezoluție FHD+, ce îți oferă culori reale 100% DCI-P3 și luminozitate 680 nits, reglabilă, astfel încât să ai o vizibilitate clară, chiar și în cele mai însorite zile. 

Camere foto pentru capturi inedite

Smartphone-ul deține o cameră frontală ultra-clară AI de 50 MP și o cameră mono 2 MP, ce creează detalii perfecte pentru fiecare imagine. Prin funcția Smart AI culorile și texturile sunt evidențiate mai precis și mai natural ca niciodată, iar prin modul portret ai ocazia de a realiza imagini inedite, asemănătoare DSLR-urilor. Camera selfie este de 8 MP, mai mult decât potrivită pentru a surprinde orice moment cu prietenii sau familia.

Performanță tech excelentă

Acest model de smartphone îți oferă funcții excelente și siguranță garantată. Capacitatea este RAM – LPDDR4X@1800MHz, canale duale pe 16 biți – și ROM de 6GB+128GB. 

Telefon Oppo A58Are în dotările sale puternicul SUPERVOOCTM de 33W care îți promite încărcarea completă într-un timp record, o baterie de mare capacitate de 5000 mAh, precum și modurile Super Power Saving și Super Night-time Standby de economisire a bateriei. De asemenea, are încorporat chipset-ul complet actualizat MediaTek Helio G85 care oferă telefonului o performanță mai bună și o durată de viață mai lungă. 

Tehnologia IPX4 îți garantează siguranța la stropire și oferă rezistență la apă, iar tehnologia de calcul la nivel de sistem dezvoltată independent de OPPO asigură o experiență lină și stabilă.

În final, tot ce ne-a rămas de specificat este faptul că fiecare element al telefoanelor OPPO îndeplinesc specificații și standarde înalte și sunt supuse mai multor teste de calitate pentru a asigura fiabilitatea și pentru a oferi o experiență inedită utilizatorilor. 

Așadar, îți recomandăm cu drag acest produs, mai ales atunci când vine vorba de  oferirea unui cadou de sărbători, prin care îți poți exprima recunoștința și iubirea față de persoanele iubite din viața ta.

Te așteptăm în rețeaua noastră de magazine pentru a-ți oferi mai multe detalii despre acest telefon ultra-performant, dar și despre alte gadgeturi ideale pentru a fi oferite cadou.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook