Compania Oppo a discutat mult despre ColorOS 12 si despre faptul ca va oferi suport software pentru telefoanele lor. Astfel, modelele de top de la Oppo vor primi 3 ani de actualizari de sistem si 4 ani de actualizari de securitate. Lansarea noii versiuni ColorOS 12 de la Oppo a fost transmisa live astazi pe YouTube. Aici poti afla ce modificari aduce noua versiune si care sunt primele smartphone-urile actualizate.

Stim ca cei de la Google au adus modificari in ceea ce priveste interfata, textul fiind afisat diferit in anumite limbi si mai placut. In aceeasi ordine de idei, Oppo aduce in atentia noastra si functii imbunatatite ale display-ului odata cu integrarea ColorOS 12. Compania promite publicului si durabilitate, astfel ca, performanta smartphone-urilor va fi mentinuta in timp si nu vor fi urme de degradare ale sistemului in urma unor instalari a aplicatiilor. Acestia spun ca orice smartphone imbunatatit in acest fel, ar trebui sa fie ca unul nou timp de 36 de luni de functionare.

Concret, Oppo va lansa ColorOS 12 pe 110 dispozitive pe care le-a creat, pornind de la modelele din 2019 pana in prezent. De exemplu, seria de top Find X, seriile Reno, Find Lite si nu numai, vor primi cate 2 ani de actualizare de sistem si 3 ani de securitate. In plus, lansarea ColorOS 12 pe aceste dispozitive va incepe din noiembrie, mai intai pe smartphone-urile Find X2 si Reno 6 5G.

Pe langa acestea, se stie ca Android 12 a inclus si noi mijloace prin care angajatorii pot controla activitatea de pe telefoanele de serviciu oferite. Pana in prezent, singura metoda prin care o companie putea obtine informatii despre cum utilizeaza angajatii telefoanele de serviciu era instalarea unui anumit software. Acum, cu aparitia Android 12 , se va putea dezactiva si limita utilizarea portului USB de pe smartphone-uri, pentru ca acestea sa fie strict pentru incarcare fara posibilitatea transferului de date. Aceasta metoda a fost conceputa pentru a se mentine un echilibru intre instrumentele de securitate si control si datele confidentiale ale angajatilor.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook