In contextul celor mai noi lansari din domeniul telefoanelor si al gadget-urilor inteligente, iata ca si Oppo are un cuvant de spus. Compania va lansa in 6 martie un smartwatch interesant, destul de asemanator cu Apple Watch.

Desi compania nu a dat prea multe detalii despre noul gadget, cum ar fi pretul sau functiile pe care le integreaza, fotografiile sunt mai mult decat graitoare. Se pare ca acesta va putea efectua si primi apeluri, iar un mesaj standard poate fi trimis atunci cand apelatul nu poate raspunde.

Ceasul in sine are totusi si cateva diferente fata de Apple Watch, atat in ceea ce priveste bratara, cat si ecranul. Oppo Watch va veni cu butoane intuitive pentru navigat intre meniuri, iar afisajul va fi unul elegant, simplu si eficient.

oppo watchAnuntul oficial al lansarii cuprinde cateva indicii despre acest smartwatch, printre care ecranul curbat si sticla ecranului tip 3D.

O imagine publicata pe Weibo pe 25 februarie surprinde eleganta acestui smartwatch, iar descrierea acesteia completeaza informatiile pe care le avem cu faptul ca va rula Android.

 

Sa speram ca smartwatch-ul se va alinia cu modelele actuale de top si ca va fi un gadget eficient pentru utilizare atat in sport, cat si in activitatile zilnice.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook