In momentul actual traim, fara indoiala, un moment de rascruce in istoria omenirii. Virusul Corona este principalul actor in presa mondiala, stirile prezinta noi evidente si cazuri relatate amanuntit despre pandemie, iar aceste informatii coplesitoare creeaza confuzie si panica, mai ales daca sunt mixate cu informatii eronate sau intentionat rau voitoare. Aceste fapte i-au indrumat pe cei de la Oranizatia Mondiala a Sanatatii sa creeze un bot pe platforma de mesagerie WhatsApp care sa elimine valul de ceata ce atarna deasupra capetelor noastre.

Pentru a intra in contact cu botul trebuie sa adaugi numarul +41 79 893 18 92 si apoi sa tastezi pe chat-ul de WhatsApp cuvantul “join”. Acesta iti va trimite instant cele mai noi informatii, incluzand ultimele statistici cu oameni infectati, sfaturi despre cum sa te protejezi, mituri spulberate, anunturi pe aceasta tema si raspunsuri la probleme des intalnite legate de virus.

Meniul din chat pe care sa-l urmaresti este usor, nu trebuie decat sa trimiti numarul relevant pentru informatia solicitata. Si cum informatia provine de la Organizatia Mondiala a Sanatatii, trebuie sa fii increzator asupra autenticitatii continutului care este constant innoit si nu te copleseste cu o avalansa de informatii.

Desigur ca poti sa intri pe site-ul oficial al organizatiei pentru a afla aceste informatii, dar bot-ul de WhatsApp este o metoda mai convenabila si facila pentru a fi accesata, in special daca esti mereu cu telefonul in mana.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook