E timpul pentru un telefon nou? E timpul pentru Huawei P smart 2021, cel mai nou smartphone de la Huawei! Acesta vine intr-un pachet promotional de lansare, impreuna cu smartwatch-ul Huawei Watch Fit, ambele la pretul nou de doar 1.099,99 lei! Pachetul este disponibil AICI.

Iata ce cuprinde:

HUAWEI P smart 2021

Elegant si super performant, P smart 2021 surprinde, in primul rand, prin prezenta camerei cu configuratie quad: 48 MP wide + 8 MP ultra-wide + 2 MP macro + 2 MP bokeh. Acesteia i se adauga ecranul tip IPS LCD FullHD+ 6.67”, procesorul octa-core Kirin 710, dar si bateria generoasa de 5000 mAh. Se bazeaza pe sistemul de operare Android 10, peste care este apliacta interfata proprie – EMUI 10.1. In locul serviciilor Google, integreaza platforma Huawei Mobile Services si magazinul de aplicatii App Gallery, foarte bine dezvoltat in ceea ce priveste aplicatiile puse la dispozitia clientilor. Practic, ai tot ce ti-ai dori de la un telefon mid-range, la un pret smart.

HUAWEI Watch Fit

Acest ceas exceleaza la numere – intai prin monitorizarea precisa a activitatii sportive, a pulsului, a stresului si a calitatii somnului, dar si prin multitudinea de moduri de sport pe care le integreaza. Sunt 12 tipuri de exercitii rapide, 44 de demonstratii de miscari standard, 11 moduri de activitati sportive profesioniste, dar si 85 de moduri personalizate pentru exercitii. Oricare ar fi sportul tau preferat, acest ceas este capabil sa monitorizeze activ fiecare miscare. Este rezistent la apa, praf si utilizare indelungata, iar la capitolul energie este dotat cu un acumulator de 180 mAh, suficient pentru utilizare clasica timp de 8-10 zile.

Prinde oferta – stocul este limitat!

Huawei P Smart 2021

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook