In 2013 Panasonic a renuntat sa lanseze noi smartphone-uri, insa mai tarziu a revenit asupra acestei decizii. Astazi, trei noi terminale Panasonic avand Android 5.1, cu mod dual SIM si conectivitate 4G LTE sunt disponibile pe piata din India.

Panasonic Eluga L2 este cel mai mare dintre cele trei smartphone-uri. Acesta dispune de un ecran de 5.5 inci, o camera principala de 8Mp si una secundara de 2Mp.  Este propulsat de un procesor quad-core Snapdragon, tactat la 1.2GHz si are 8GB memorie interna.

Masurand doar 8.6mm grosime si cantarind 158g acest terminal va fi disponibil Sand Grey and Midnight Black.

Eluga I2 este varianta de mijloc propusa de Panasonic. Acesta dispune de un ecran de 5 inci, cu o rezolutie HD. Este asemanator cu fratele mai mare, insa dispune de o baterie mai mica, de 2000mAh si are un procesor quad-core de 1GHz. Va fi disponibil pe trei variante de culoare: Metallic Silver, Metallic Gold si Metallic Grey  .

Panasonic Eluga T45 este cel mai accesibil dintre cele trei este si este de asemenea cel mai mic. Acesta are un ecran de 4.5 inci, masoara 9.5 mm grosime (9.5mm) si este alimentat de o bateriei de1800mAh.
Chipset-ul este identic cu cel al lui Eluga I2 – 1GHz CPU quad-core si 1GB memorie RAM.

Momentan nu sunt informatii despre disponibilitatea acestor telefoane pe pietele din Europa.

 

 

Sursa: GSMArena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook