Cel mai asteptat joc al momentului,  Pokemon GO,  a sosit si in Romania, disponibil pentru telefoane cu Android si iOS. Jocul este gratuit, insa daca doriti sa fiti cei mai buni, va trebui sa faceti cateva achizitii in aplicatie. Jocul nu este diferit fata de desenele animate ale copilariei multora dintre noi si functioneaza pe acelasi principiu: Trebuie sa-i prinzi pe toti!

Inainte de a intra in cursa mondiala pentru a prinde toti pokemonii, trebuie sa stii daca telefonul tau este compatibil. Si, bineinteles, trebuie sa cunosti istoria Pokemon… altfel cum sa-i prinzi pe cei mai buni?

In primul rand, trebuie sa stiti ca jocul este disponibil doar pentru posesorii de telefoane cu Android sau iOS (Apple). Pe Windows nu este disponibil si nici nu exista informatii cum ca va fi disponibil in viitorul apropiat.  Pentru a rula jocul, este necesar ca telefonul sa ruleze cel putin versiunea Android 4.4. Din pacate, jocul nu functioneaza si pe tableta. Inainte de a instala jocul, asigurati-va ca telefonul are minim 2GB memorie RAM, altfel nu va functiona si riscati sa suprasolicitati telefonul.

pokemon-go

Pentru a prinde pokemonii pe un dispozitiv Apple, trebuie sa ai minim un iPhone 5, iar sistemul de operare trebuie sa fie minim iOS 8. Bineinteles, fara Jailbreak pentru ca pokemonilor nu le place asta.

Indiferent ca folosesti iOS sau Android, telefonul tau trebuie sa aiba modul GPS. Asta pentru ca jocul are nevoie sa fie conectat la internet (wi-fi, 3G, 4G) si la GPS pentru a localiza pozitia telefonului tau.

 

Stim ca trebuie sa-i prinzi pe toti! EuroGsm te ajuta in privinta aceasta si iti pune la dispozitie o lista cu telefoanele compatibile cu Android sau iOS. In plus, pentru a avea mereu energie sa-i vanezi, ia-ti un acumulator extern.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook