Celebrul joc Pokemon GO, jucat de milioane de adolescenti de pe smartphone, a fost construit pentru a te scoate din casa, sa-l joci in aer liber cu prietenii, in timp ce ratacesti prin jur si explorezi locuri interesante, exact opusul la ce esti condamnat sa faci acum in autoizolare din cauza coronavirusului.

eurogsm pokemon go androidNiantic, dezvoltatorul din spatele jocului, a lucrat intens in ultima vreme la tranzitia jocului catre mediul indoor, putand fi jucat direct de pe canapea, un fel de Pokemon VaRogSaStatiInCasa, iar in 15 aprilie a detaliat introducerea unui nou update masiv jocului bazat pe realitate augmentata: raiduri de la distanta. Raidurile, introduse in 2017, le permit jucatorilor sa se grupeze impreuna pentru a dobari pokemoni masivi si extrem de puternici, adeseori exemplare rare. Daca grupul castiga, toti primesc sansa sa prinda pokemon-ul.

Pana la acest punct, raidurile insemnau sa mergi intr-o locatie specifica la o ora anume pentru a te intalni cu alti 19 jucatori. Ideea aceea nu mai merge acum si, cum era de asteptat, a primit o noua utilitate.

Niantic nu a specificat o data pentru cand va fi lansat update-ul legat de raidurile de la distanta, spunand doar ca “vine in curand”, insa cel mai probabil in scurt timp jucatorii se vor putea bucura de el.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook