In ultima vreme s-au lansat zvonuri ca un ultim model de BlackBerry va fi lansat in urmatoarea perioada, acum avem informatii solide ca acesta s-ar numi BlackBerry Mercury, cod DTEK70.

Varianta va include toate interfetele, de la ecran mare si tactil, pana la binecunoscuta tastatura QWERTY. Display-ul va avea dimensiunea de 4,5″ si va afisa informatiile in modul portet si va avea marginile curbate similar cu modelele Samsung Edge. Rezolutia neobisnuita a lui BlackBerry s-a teleportat si la acest terminal cu 1080×1620 pixeli si 420 ppi.

Chipsetul care va inzestra acest terminal este un Snapdragon 625 SoC, ajutat de 3GB RAM. Memoria interna are capacitatea de 32GB.

Promisiunile BlackBerry se invart in jurul acumulatorului, compania sustine ca acesta va avea o autonomie de invidiat.

Cat despre camera, se spune ca principala va avea o rezolutie de 18 MP, iar cea din fata pentru selfie, 8 MP.

Cireasa de pe tort o reprezinta insa sistemul de operare, care va veni preinstalat cu Android Nougat 7.0, un adevarat deliciu pe paine.

In cele din urma se pare ca acesta va fi ultimul BlackBerry veritabil, iar fanii infocati ai marcii ar face bine sa isi rezerve unul din timp. Dupa acest model, compania va vinde licenta altor producatori pentru a produce telefoane sub acest brand.

Sursa

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook