Actorul si cantaretul Wang Yibo, membru al trupei UNIQ, este celebritatea care promoveaza seria Redmi K30, iar cateva imagini de promo au parvenit publicului, in mod accidental sau nu. Imaginile il arata pe tanarul actor tinand in mana telefonul 5G care urmeaza sa apara pe piata in curand.

Din imagini se poate vedea camera quad, asezata pe verticala in interiorul unui design sferic care, potrivit zvonurilor, integreaza senzorul principal de 64MP cu unul ultra wide de 12MP, impreuna cu camera tele de 8MP si un senzor de adancime. Cercul in care este incadrat este unul pur estetic, fiind la fel de plat ca si spatele, doar camera este iesita putin in exterior.

Eticheta 5G din josul camerei indica ca acest model se conecteaza la generatiile viitoare de retele care sunt prezente acum la nivel global, urmand ca si o varianta 4G sa apara pe piata. Seria Redmi K30 urmeaza sa fie dezvaluita in doar o saptamana, iar utilizatorii din China primesc un tratament special, si anume vor putea intra in loteria a carei premiu este un telefon Redmi K30 semnzat de Wang Yibo. Pentru Redmi K20 Pro am facut un review si se poate gasi aici.

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook