Modul intunecat sau dark mode, atat pe telefoane, cat si pe calculatoare, este acel tip de functionalitate pe care majoritatea utilizatorilor si-o doresc de multa vreme orice aplicatie ar folosi. Interfetele albe sunt o norma in ziua de azi, insa cand vine vorba de a citi pe timp de noapte, cu siguranta ai prefera modul intunecat.

Anul trecut, Android 10, a adoptat modul intunecat pe sistemul de operare si, de atunci, multe aplicatii au urmat aceasta cale, inclusiv WhatsApp, Telegram, Messenger si Instagram. Acum a venit randul pentru Facebook Lite sa se alature grupului.

eurogsm_facebookFacebook Lite este versiunea minifiata a lui Facebook, care este redusa la functionalitatile de baza pentru o mai buna optimizare, recomandata utilizatorilor cu telefoane mai vechi sau conexiuni mai lente la internet. Interfata este destul de simplista, lipsesc animatiile, functionalitatile fancy si continutul este in principiu static. Pare ciudat ca aceasta aplicatie primeste modul intunecat inaintea celei principale Facebook, cu toate acestea pare promitator ca si aplicatia de baza va fi updatata.

Daca esti interesat in a scrolla prin feed-ul de Facebook cu modul intunecat, atunci da click pe link-ul acesta si descarca Facebook Lite sau updateaz-o, in caz ca o ai deja instalata. In caz ca te nemultumeste interfata basic, atunci ar trebui sa fie o problema de timp pana cand aplicatia Facebook va si ea updatata, la fel si versiunea web ar trebui la randul ei sa primeasca un update.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook