E important sa cunoastem brandurile pe care le admiram sau pe care le alegem in provocarile noastre de zi cu zi. De aceea, iti spunem pe scurt care a fost parcursul celor mai apreciate Branduri ale momentului, incepand astfel cu Apple.

La 1 Aprilie 1976, lua nastere Apple Computer, lansata de Steve Jobs si Steve Wozniak. Cei doi aveau in plan realizarea unui computer perfect pentru birou sau pentru acasa, specializandu-se pe asta pentru mai mult de trei decenii.

Cu schimbari atat in conducere, cat si in filosofia companiei, Apple Computer a cunoscut succesul odata cu lansarea iPod, in 2001, dar si a magazinului de muzica iTunes, in 2003, devenind rapid o senzatie in domeniile media si electronic. Diversificandu-si paleta de produse, compania a renuntat in 2007 la folosirea cuvantului „Computer” in denumire, devenind astfel Apple, asa cum o stim acum.

Bineinteles, cei mai multi cunoastem brandul pentru telefonul sau iconic. Prima generatie de iPhone a fost valabila public din 29 iunie 2007, luand avant pe parcursul anilor si setandu-si standarde tot mai inalte. Apoi a venit randul tabletei iPad sa iasa la lumina, pentru prima data in 27 ianuarie 2010. De aici, lucrurile au avansat tot mai mult, astfel ca in martie 2011 faceam cunostinta cu Apple iPad 2, iar in septembrie 2014 compania anunta lansarea primului Apple Watch.

In 2020, compania a ales sa renunte la procesoarele Intel pentru laptopuri, dezvoltand un chip propriu, tip Apple Silicon. Acesta se numeste M1, si a fost deja integrat in variantele MacBook Air si MacBook Pro, lansate anul trecut.

Astazi, Apple pune tot mai mult accentul pe sustenabilitate, avand in plan chiar si o masina electrica autonoma.

Descopera selectia noastra de produse Apple si fa pasul pentru o noua experienta smart.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook