Allview X4 Soul Infinity va fi noul varf de gama al companiei din Brasov, aducand o premiera pentru un brand autohton: primul smartphone cu un display aproape bezel-less.

Noul model va avea cel mai probabil un display de 5.8 inch, care, dupa spusele celor de la Allview, va fi incorporat intr-o carcasa cu dimensiuni similare cu a unui model de 5 inch. Acest lucru se datoreaza noului raport de aspect de 18:9 de care va beneficia noul varf de gama Allview. Formatul este unul atipic, la fel ca si in cazul lui LG G6 si S8, astfel ca X4 Soul Infinity va  fi extrem de manevrabil, chiar si la o diagonala de aproape 6 inch.

De asemenea, Allview promite ca raportul dintre dimensiunea ecranului si marimea dispozitivului va ajunge la 80%, valoare care ar plasa X4 Soul Infinity in top 10 smartphone-uri la acest capitol.

Provocarea celor de la Allview va fi de a optimiza amplasarea fiecarei componente in structura noului smartphone, pentru a aduce astfel primul model cu design edge-to-edge din portofoliul unui brand autohton.

Viziunea noastra a fost inca de la inceput sa oferim romanilor acces facil la tehnologie de ultima generatie. Este o promisiune care ne-a ghidat pasii in cei 15 ani de la crearea companiei si care ne-a adus astazi in momentul in care dezvoltam un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comanda  de 50.000 de display-uri. Suntem increzatori ca acest terminal va face diferenta pe piata de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui in momentul lansarii”, a declarat Lucian Peticila, General Manager Allview.

Ideea acestui smartphone a aparut la inceputul acestui an, atunci cand Allview a inclus in calendarul trimis catre parteneri  imaginea noului model, asociata lunii august.

Pana acum, Allview sustine ca dezvoltat multiple variante ale acestui produs, proiectat pentru o utilizare rapida si confortabila. Forma finala in care vor fi integrate subansamblele smartphone-ului X4 Soul Infinity va fi dezvaluita pe masura ce acestea vor fi finalizate.

Pana la lansare, Allview a pus la dipozitia celor care doresc informatii despre acest model o pagina dedicata, X4 Soul Infinity, unde Allview le promite celor interesati „beneficii gandite special pentru ei”. Nu stim exact ce inseamna acest lucru, insa daca sunteti interesati de acest smartphone, puteti accesa aceasta pagina.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook