BioLite este prima lanterna ce ofera conectivitate bluetooth cu smartphone-ul si aduce o multime de inovatii care se adreseaza iubitorilor de tehnologie si de natura. Ca dimensiuni nu este mai mare ca un sandwitch ce il punem in rucsac, dar este destul de puternica pentru a lumina un grup de persoane, sa incarce telefoanele si alte dispozitive. 

Lanterna este sustinuta de un acumulator de 7,800 mAh si este desigur bazata pe LED. Poate rezista 54 ore la cea mai redusa putere sau 6 ore daca este setata pe puterea maxima unde lumineaza cu pana la 500 lumeni comparabil cu un bec de 40W clasic. Va fi disponibila si o varianta XL care va avea 7,800 mAh baterie si maximum 114 ore functionare.

Incarcarea se realizeaza prin microUSB si pentru aceasta se poate folosi inclusiv un incarcator solar ce este furnizat de aceeasi firma. Printr-o pereche de porturi USB puteti sa incarcati apoi orice alt smartphone sau gadget.

Aplicatia pentru smartphone ofera multe facilitati, cum ar fi aprinderea in functie de proximitate, schimbarea culorii LED, precum si informatii despre gradul de incarcare si numarul orelor ramase.

Mai multe despre proiect puteti citi aici.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook