Azi au fost prezentate oficial Moto G4 si Moto G4 Plus, primele telefoane lansate dupa achizitionarea Motorola de catre Lenovo si care vor inlocuimodelul Moto G (a treia generatie).

Noile modele au digonala de 5.5 inch, fiind mai mari decat modelul precedent. De asemenea Moto G4 si G4 Plus aduc imbunatatiri pe partea de harware si camera.

Se pare ca Turbo Edition, a fost inlocuit cu Plus Edition, pentru a diferentia modelul mai performant, Moto G4 Plus fiind modelul superior dintre cele doua.

Ambele modele folosesc un display de 5.5 inch, cu rezolutie 1080p si protectie Gorilla Glass 3. De asemenea procesorul si acceleratorul grafic sunt identice la ambele modele: Qualcomm MSM8952 Snapdragon 617, octacore si Adreno 405. Diferenta este la memoria RAM unde G4 foloseste 2GB in timp ce G4 Plus are variante de 2GB, 3GB si 4GB.

Celelalte diferente sunt rezolutia camerei principale: 16MP pentru G4 Plus fata de 13MP pentru G4 si cititorul de amprente prezent doar pe varianta Plus.

In ceea ce priveste restul spacificatiilor, telefoanele sunt identice – ambele folosesc o baterie de 3000 mAh si ruleaza Android Marshmallow.

 

sursa: phonearena.com si gsmarena.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook