Aproape in fiecare an, noul model Xiaomi Smart Band este asteptat de catre cei mai multi utilizatori, deoarece pe langa pretul foarte scazut, nici performantele lor nu sunt de neglijat. Mi Band 6 a evoluat foarte mult in comparatie cu predecesorul sau, iar potrivit ultimelor leakuri din online nici cel de anul acesta Smart Band 7 nu va fi mai prejos.

Xiaomi Band 7, numit si Xiaomi Smart Band 7 in Europa, ar putea fi prezentat luna aceasta. Cateva dintre caracteristicile cheie ale modelului au fost deja extractate din aplicatia Zepp. Rezolutia ar putea fi de 192×490 pixeli spre deosebire de Band 6 care vine cu o rezolutie de 152×486 pixeli. De aici, putem deduce ca avem un display mai mare si se asteapta o schimbare de design.

Noul model de bratara fitness ar putea veni cu functia Always On Display (AOD), intrucat foarte multe fete de ceas au o versiune simplificata care tinde spre AOD. Datorita display-ului mare, exista sansa ca si carcasa sa fie mai extinsa, ceea ce automat aduce schimbari la nivelul bateriei.

O alta caracteristica care a lipsit de pe fiecare model de bratara este modul GPS, care probabil va fi prezent pe noul model. Pe de alta parte, despre functia NFC inca nu s-au gasit informatii concrete.

Band 6 a debutat anul trecut prin martie, iar Band 7 isi va face aparitia probabil in urmatoarele saptamani.

Surse foto: TechAvid, Logger.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook