Miscare, sanatate si sustinerea unei cauze nobile sunt cele trei ingrediente de succes ale competitiei Walking Month, in care participantii iau foarte in serios mersul pe jos. Adica se intrec in a face cat mai multi pasi in decursul unei luni, iar primii clasati intra in posesia unor premii variate si atractive. Veniturile obtinute din taxele de inscriere sunt 100% donate catre ONG-ul Clubul Sportiv Lamont care ii ajuta pe campionii sportului paralimpic roman sa atinga noi recorduri.

La editia din 2017 a concursului Walking Month, echipa “EuroGsm The Phone Geeks” a participat pentru prima data. Entuziasmul si daruirea celor patru geeksi – Adriana, Marius, Cosmin si Adrian, au clasat echipa pe locul 21. A fost o experienta foarte frumoasa, cu dorinta din partea fiecaruia de a participa si la editia urmatoare.

Anul acesta, s-a format din nou echipa de participare la concursul Walking Month 2018. Ca in orice sezon, s-au efectuat modificari in cadrul coechipierilor. Au ramas pe pozitii: Adriana, Marius si Cosmin, iar Adrian a fost inlocuit cu nou-venitul Dan.

Echipa “EuroGsm The Phone Geeks

In cadrul companiei EuroGsm, mai multi colegi au dorit sa participe la acest concurs caritabil, astfel s-au format inca doua echipe:

  • Echipa “EuroGsm Cluj-Walkerii”, formata din Alina, Iulia S, Mihai si Claudiu
  • Echipa “EuroGsm Bistrita 3”, alcatuita din Adrian, Monica, Alina si Iulia B.

Dupa prima saptamana din concurs, fiecare concurent a tinut sa isi exprime entuziasmul si primele impresii.

Din dorinta de a face cat mai multi pasi, Adrian, Alina si Iulia B din echipa “EuroGsm BISTRITA 3”, Claudiu si Iulia S din “EuroGsm Cluj-Walkerii” au renuntat la masina personala si la mijloacele de transport in comun sau taxi.

Din cauza distantei fata de locul de munca, Adriana, Marius, Cosmin si Dan din “EuroGsm The Phone Geeks” au renuntat la autoturism doar partial. In schimb, vorbitul la telefon este o scuza buna pentru a face pasi pe toata durata convorbirii. Discutiile cu colegii din alte departamente nu se mai fac prin apelarea pe interior, ci prin vizite, chiar daca sunt destul de dese.

In mare parte dependent de masina din cauza job-ului, Mihai de la Echipa “EurogGsm Cluj-Walkerii” recunoaste ca a ajuns sa fie mult mai constient de pericolele in care se expune cand traverseaza strada neregulamentar, iar acum cauta trecerile de pietoni. Iar de dragul de a face cat mai multi pasi isi impune sa viziteze mai multe locatii.

Alergatoare la maratoane, Alina din “EurogGsm Cluj-Walkerii” ne-a marturisit ca nici prin cap nu i-a trecut pana acum sa isi monitorizeze activitatea de zi cu zi in acest mod, fiind pentru prima data cand tine evidenta fiecarui pas.

Echipa “EuroGsm Cluj-Walkerii”

Pentru Monica din “EuroGsm BISTRITA 3”, aceasta participare a determinat-o sa isi convinga membrii familiei ca miscarea este un exercitiu foarte bun. Acum plimbarile in parc alaturi de cei dragi sunt mai dese.

Echipa “EuroGsm BISTRITA 3”

Toti concurentii din cadrul companiei EuroGsm si-au setat targete personale zilnice. Depasirea acestora aduce satisfactii si ambitionari de a-si depasi recordurile personale si de a se clasa, impreuna cu echipa din care fac parte, pe un loc cat mai aproape de podium.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook