Primul telefon 5G al celor de la Realme, Realme X50 5G, despre care am discutat si aici, este anuntat sa fie lansat oficial in 7 ianuarie, iar un poster oficial a aparut pe celebra platforma Weibo.

Posterul infatiseaza device-ul intr-o culoare polara, in ton cu sezonul rece, camera de pe spate vine intr-o configuratie cvadrupla aliniata vertical in coltul din stanga sus, avand logo-ul Realme dedesubt. Design-ul aminteste de modele XT si X2, insa la o inspectie mai apropiata se observa unele diferente: flash-ul este plasat dedesubtul textului si nu exista niciun text plasat sub camera.

eurogsm_realmeUn lucru putin neobisnuit este faptul ca cititorul de amprenta la noul Realme X50 5G nu se afla nici pe spatele telefonului si nu e nici inglobat in display, ci este localizat pe muchia dreapta lateral a telefonului, o noutate pentru un smartphone de la Realme.

Pagina oficiala pe Weibo a celor de la Realme a postat si un GIF, facand aluzie la capacitatile de zoom ale noului telefon. Odata cu lansarea iminenta a smartphone-ului 5G al chinezilor, ne asteptam sa primim mai multe informatii pe parcurs despre acest device interesant.

Realme X50 5G design revealed, live image confirms side-mounted fingerprint scanner

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook