Primul stoc de Samsung Gear S2 s-a lichidat în 2 ore, în Coreea de Sud.

Smartwatch-ul Samsung Gear S2 este un gadget care beneficiază de o cerere mare pe piața locală din Coreea de Sud, judecând după numărul precomenzilor înregistrate până în momentul de față. Gadgetul a fost programat să fie lansat  în data de 2 octombrie, însă deja s-a lichidat primul stoc după cum se poate observa de pe site-ul Samsung din Coreea de Sud, unde deja apare stoc lichidat si la precomenzi.

Stocul limitat de 1000 de bucăți ale terminalelor Gears S2 si Gears S2 Classic a fost epuizat în 2 ore. Analiștii Coreeni percep piața ca fiind la fel de emergent ca cele pe care se comercializează smartwatch-urile Gear S si Apple Watch.

Între timp, surse oficiale declară că smartwatch-ul va veni cu un număr cuprins între 16 si 18 aplicații preinstalate, mai putin de o duzină, însă niciuna dintre acestea nu va putea fi ștearsă. Ceasul va rula sistemul de operare Tizen OS, care nu îți va permite să dezinstalezi aplicații nedorite precum mesaje, apeluri, email, galeria foto/video sau S-Health.

Buddy este una dintre aplicațiile preinstalate pe acest device și de care nu se va putea scapa. Rolul ei este de a sorta automat contactele și de a le adăuga la favorite pe cele mai importante. Look for My Device este o aplicație cu adevărat utilă, ce permite localizarea dispozitivelor înregistrate în aceasta aplicatie, chiar și pe cele pierdute în spatele canapelei. Iar Syrup Wallet este o soluție simplă și ideală pentru plata online a serviciilor.

Sursa

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook