Xiaomi mereu a vrut sa fie prima la capitolul fotografie si sa depaseasca multe recorduri, inca de la lansarea lui Redmi Note 7 cu primul senzor de 48MP de pe piata, apoi cu Redmi Note 8 Pro cu senzorul de 64MP, iar in decembrie anul trecut cu Xiaomi Mi Note 10/Mi CC9 au introdus primul senzor de 108MP.

Potrivit ultimelor informatii, Xiaomi mai depaseste un record in domeniu si lucreaza deja la un senzor de 144MP, care ar putea fi introdus in urmatorul flagship, probabil unul dintre modelele Mi 10S Pro sau Mi CC10.

Stim ca tot acest proces de a adauga tot mai multi pixeli telefoanelor este produs in parteneriat cu Samsung, care livreaza senzorii. Avand in vedere faptul ca senzorul de pe Mi Note 10/Mi CC9 denumit Samsung ISOCELL Bright HMX sensor, este foarte probabil ca si cel de 144MP va fi produs de compania sud coreeana.

Desi oficial nu se cunoaste nimic despre un astfel de senzor de 144 megapixeli, ne bucura eventualitatea unei realitati de acest fel si urmarim cu interes noutatile legate despre aceste zvonuri.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook