Saptamana aceasta HMD Global a anuntat ca va lansa o serie de noi telefoane Nokia la un eveniment in Londra pe data de 19 martie. Clipul de promovare sugera si o noua colaborare cu James Bond intr-o aparitie cinematica, celebrul personaj din romanele lui Ian Flemming devenit un simbol pentru industria filmelor de actiune si aventura.

HMD Global a confirmat aceasta supozitie anuntand ca primul sau smartphone 5G, care se va numi Nokia 8.2 5G, va aparea in urmatorul film James Bond, No Time to Die. De asemenea, compania a anuntat ca va difuza online un clip cu viitoarele telefoanele Nokia in 8 martie, care va include si midrange-urile Nokia 7.2 si Nokia 3310 4G.

In timp ce mai avem de asteptat pana la aparitia clipului, cateva capturi au fost surprinse de catre cei de la TechRadar pentru a ne face o idee despre ce urmeaza. Din imagini ne dam seama ca pe spate este incadrata o camera circulara cu patru senzori si un LED flash impreuna cu senzorul de amprenta si mufa Jack in capatul telefonului.

Mai mult de atat, compania finlandeza in cadrul aceluiasi eveniment pregateste lansarea a inca doua modele, Nokia 5.2 si Nokia 1.3. Daca aparitia filmului James Bond pe marile ecrane este confirmata pentru luna noiembrie a acestui an, telefoanele Nokia vor fi dezvaluite in 19 martie.

Sursa foto: techradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook