Razer surprinde an de an cu noi concepte parca desprinse dintr-o alta lume. Anul acesta nu a putut rata ocazia unui eveniment precum CES 2018 pentru a ne prezenta produse revolutionare care, cu siguranta, vor fi intampinate cu mult entuziasm de catre consumatori.

Toate produsele prezentate anul acesta merita atentia noastra, insa, de aceasta data, ne vom orienta privirea catre proiectul Linda, un device inovator care permite smartphone-ului Razer Phone sa ia forma unui laptop, pe care sa il si controleze. Da, ati auzit bine, cu ajutorul unui dispozitiv ce are forma unui laptop Razer Blade Stealth, telefonul devine suprafata touchpad si ofera utilizatorilor posibiliatea de a folosi un ecran mult mai mare dar si o tastatura iluminata in divese culori dupa cum ne-a obisnuit producatorul din Singapore.

Conectarea celor doua dispozitive este extrem de simpla, telefonul este introdus in compartimentul sau special iar printr-o conexiune de tip USB Type-C, continutul este afisat pe un ecran de 13.3 inch cu o rezolutie HD de 1080p si 60 Hz. Insa, Razor sustine ca produsul final va avea o rezolutie mai mare, de 1440p si 120 Hz si va include functia touchscreen.

Desi pare destul de convigator pana acum, proiectul Linda nu se opreste aici si va mai dispune si de microfoane in partea superioara pentru convorbiri de inalta calitate, o camera web pentru aplicatii precum Skype sau Google Duo, un port USB, o mufa jack de 3.5mm, memorie de 200 GB dar si de un acumulator extern. Bateria are o capacitate de aproximativ 54 Watt-ora si poate incarca cu usurinta telefonul de minim trei ori, chiar in timp ce ruleaza continut pe ecranul mare.

Cu toate ca la CES 2018 a prezentat multe detalii tehnice ale viitorului produs, liderul mondial in materie de hardware pentru gameri nu a mentionat data lansari sau pretul, insa, cu siguranta, noul device a starnit multe reactii si este asteptat cu nerabdare de catre fani.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook