Cele doua companii se aflau intr-un litigiu in legatura cu brevetele de inventie, dar intr-un final acesta a luat sfarsit in cel mai fericit mod posibil. Atat Nokia cat si Apple au dat la o parte tensiunea realizata de acest conflict si au ajuns la intelegerea de a colabora pentru noi initiative tehnologice in domeniul digital health.

In noul acord semant de cele doua companii, Nokia va contribui cu produse si servicii pentmru infrastructura de retea catre Apple, iar Apple va pune la dispozitia clientilor sai din Apple store produse Nokia Health, vandute in trecut sub brand-ul Withings.

Conditiile detaliate ale intelegerii sunt confidentiale, dar ce mai stim sigur este ca Nokia urmeaza sa primeasca o suma de bani de la Apple. “Suntem multumiti de aceasta solutioanare a disputei noastre si asteptam cu nerabdare sa extindem relatia noastra de afaceri cu Nokia”, a spus Jeff Williams, directorul executiv Apple.

 

Sursa: cnet.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentHuawei P10 Lite Review- Un telefon de buget cu aspect premium
Articolul următorReview FYSIC FM7500
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.