Astazi, compania Realme a anuntat ca va adauga inca doi membri in seria 8 pe data de 9 septembrie. Este vorba de smartphone-urile Realme 8s 5G si Realme 8i. Compania a introdus seria 8 pentru prima data in martie si au intrat pe piata foarte promitator.

Realme a declarat ca smartphone-ul 8i va veni cu un ecran optimizat cu viteza de 120 Hz si cu cipul Helio G96 SoC, in timp ce 8s 5G va fi primul telefon care va avea incorporat cipul performant Dimensity 810. De asemenea, acestia au mai adaugat ca ambele smartphone-uri vor avea Dynamic RAM Expansion (DRE), pentru ca utilizatorii sa nu fie limitati de memorie si sa aiba posibilitatea de a o extinde fara limite.

smartphone realme

Compania Realme nu a dezvaluit prea multe detalii despre noile smartphone-uri pe care doresc sa le lanseze luna aceasta, insa exista totusi cateva informatii legate de specificatiile celor doua. Astfel, Realme 8s 5G vine cu o baterie puternica de 5000mAh cu incarcare de 33W, cu Android 11 si evident, cu o camera principala de 64MP. Pe de alta parte, Realme 8i va avea un ecran FullHD+ de 6.59” si o camera cu senzori de adancime de 50MP si una frontala pentru selfie-uri de 16MP.

Ne asteptam ca Realme sa dezvaluie mai multe detalii despre noile smartphone-uri la lansarea oficiala din 9 Septembrie. Tu ai vrea sa le testezi?

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook