b30-dustPentru aceia dintre voi care isi doresc un telefon clasic, si prefera butoanele in defavoarea touchscreenului, avem disponibil in magazinele EuroGsm telefonul CAT B30.

Fiind un telefon rezistent la apa si la praf, acesta face fata inclusiv cazaturilor de la o distanta de aproape 2 metri. De asemenea, rezista la temperaturi extreme de la +55 grade pana la -25 grade.

 

cumpara pe geeks-02

CAT B30 este un dual-SIM dotat cu conectivitate 3G si iti permite sa asculti muzica, fie prin player-ul dedicat fie prin functia radio, oriunde te-ai afla. Mai mult, are in componenta sa o lanterna, care este mereu binevenita oriunde te-ar prinde noaptea.

Iti recomandam acest telefon daca esti o persoana activa, care are un loc de munca, sau un hobby, care il duce in locuri in care un smartphone slim e nepotrivit.

 

 

Poate te-ar interesa si…

Review Telefon CAT B15

CAT B15
CAT B15

Scheletul smartphpone-ului este realizat din aluminiu, la fel ca si partile laterale. Pe partea din dreapta gasim butoanele care controleaza volumul, iar intre ele butonul dedicat camerei foto. Pe partea opusa este mufa pentru incarcare, microUSB.

Marginile de sus si jos sunt acoperite de un cauciuc dur, rezistent la socuri, dar pe care raman vizibile zgarieturile. In partea de sus gasim butonul de power/Lock, proiectat pentru a fi usor de apasat, si mufa jack de 3.5mm.

banner geeks cumpara-01

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook