Gadget-urile sunt dispozitive deosebite, atat din punct de vedere al design-ului, cat si al utilitatii si tehnologiei.

Termenul a fost folosit pentru prima data in literatura, in anii 1800, si era folosit pentru a indica un dispozitiv mai deosebit, pentru care nu exista o denumire standard.

Gadget-urile care se gasesc pe piata actuala sunt aparate de ultima tehnologie, care vin sa aduca un plus de confort (ceasuri inteligente, camere de supraveghere, dispozitive fitness etc.) sau pur si simplu te ajuta sa redecoperi copilul din tine.

Smartwatch-urile sunt dispozitive din ce in ce mai accesibile din punct de vedere al pretului.

Cu ajutorul acestor ceasuri inteligente, putem apela sau raspunde la un numar de telefon, direct de pe incheietura mainii. De asemenea, suntem anuntati atunci cand primim mesaj, e-mail, daca avem setat un anumit eveniment in calendar, sau primim alte notificari in functie de conturile social media pe care le activam. Sunt elegante si in acelasi timp practice. De exemplu, pot fi conectate foarte usor la telefoanele mobile, prin tehnologia bluetooth.

O mare varietate de astfel de dispozitive se gasesc pe site-ul EuroGsm la preturi care variaza de la 120 lei pana la 2.200 lei.

Poza smartwatch

Gadget-urile foto-video sunt perfecte pentru cei care doresc sa imortalizeze cele mai frumoase momente si sa pastreze cele mai frumoase amintiri. La acest capitol merita mentionate camerele video. Acestea pot fi montate pe ghidonul de la bicicleta sau pe casca de protectie atunci cand schiem, ne deplasam cu rolele, pedalam, sau chiar si atunci cand dorim sa filmam in apa.

Poza Action camera

Nici selfie-stick-urile nu sunt de neglijat. Cu ajutorul acestora, nu mai este nevoie sa rugam alte persoane sa ne fotografieze.

Poza Stick selfie

Accesand pagina http://eurogsm.ro/gadgeturi/gadgeturi-foto-video.html puteti sa alegeti dintre astfel de dispozitive inovative.

O alta grupa interesanta sunt acumulatorii externi. Acestia ne scapa de grija descarcarii telefonului sau a tabletei, mai ales in situatiile in care nu avem acces la o sursa de curent fixa. Acumulatorii sunt capabili sa incarce unele device-uri de mai multe ori, in functie de capacitate. Cu cat capacitatea acumulatorului extern este mai mare, cu atat numarul de incarcari va creste.

Poza acumulator extern

Pe site-ul EuroGsm, gasim astfel de acumulatori, cu capacitate intre 1000mAh si 20000mAh.

http://eurogsm.ro/gadgeturi/power.html

O alta categorie ce merita amintita este Smart Home – un concept care vine in intampinarea pasionatilor de tehnologie. Aceste gadget-uri pot fi controlate de la distanta cu ajutorul smartphone-urilor, sau prin internet. Din aceasta categorie fac parte camerele de supraveghere wireless, sistemele de iluminat, sistemele audio performante, routerele wireless etc.

Poza Camera supraveghere

Poza sistem audio

Mai multe astfel de gadget-uri puteti alege accesand pagina:

http://eurogsm.ro/gadgeturi/smart-home.html

 

La capitolul gadget-uri pentru copilul din tine, merita amintite minidronele si masinutele care pot fi controlate cu ajutorul smartphone-urilor. Conexiunea dintre cele doua device-uri se realizeaza foarte simplu, cu ajutorul tehnologiei bluetooth. Acestea pot fi un cadou de care pasionatii de tehnologie vor fi incantati.

Poza Masinuta mini Poza minidrona

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook