Pentru ca am intrat deja in sezonul estival, m-am gandit sa va prezint cateva gadget-uri si accesorii utile. Fie ca mergeti la mare sau la munte, fie ca va pregatiti pentru festivalul preferat, unele dintre ele ar putea prinde bine.

Valiza inteligenta Bluesmart

Uneori va rataciti atunci cand ajungeti in locuri noi sau, de ce nu, se intampla sa va rataciti bagajul.  Acum puteti lua masuri in legatura cu bagajul, deoarece aceasta valiza cu siguranta nu se va pierde niciodata. Bluesmart este dotata cu GPS, astfel ca puteti vedea in orice moment unde se afla.

Valiza poate fi controlata cu ajutorul unei aplicatii pentru smartphone, cat timp telefonul nu ramane fara baterie. Ei bine, acest lucru nu se va intampla pentru ca valiza are incorporat un power bank de capacitate mare, capabil sa incarce complet bateria unui smartphone de 5 – 6 ori.

Valiza mai are in dotare si un cantar, astfel ca stiti intotdeauna ce greutate are bagajul. In acest fel, nu riscati sa platiti taxe suplimentare sau chiar sa va fie refuzat bagajul in aeroport din cauza depasirii limitei de greutate.

Nici in privinta hotilor nu trebuie sa va faceti griji – valiza este dotata cu un lacat digital care poate fi accesat doar de catre proprietar.

Pretul unei astfel de valize este de aproximativ 300 de euro, pret rezonabil pentru dotari si beneficiile pe care le ofera.

Bateria externa solara

Un accesoriu din ce in ce mai popular este power bank-ul – un must-have pentru utilizatorii de smartphone-uri. Stim ca autonomia nu este punctul forte al dispozitivelor mobile actuale, deci nu strica niciodata sa ai o rezerva de energie atunci cand sunteti plecati de acasa. Aceste produse sunt disponibile intr-o gama variata, in diferite culori, forme si capacitati.

Daca nu doriti insa sa fiti pe deplin dependenti de o priza sau o sursa de curent, atunci ar trebui sa luati in considerare un acumulator extern cu incarcare solara. Datorita acestui tip de incarcare, aveti posibilitatea de a utiliza acumulatorul pentru o perioada mai lunga, chiar si in locuri unde nu aveti acces la o sursa de curent.

Boxa portabila KitSound Glow

Boxa portabila este un alt gadget care trebuie pus in bagaj atunci cand plecati in vacanta. Acestea se conecteaza direct la smartphone, prin Bluetooth sau prin cablu.

Kitsound Glow este o boxa portabila mai speciala, ideala pentru petrecerile in aer liber, de pe plaja sau de la cabana. Se conecteaza prin Bluetooth la orice smartphone si are o autonomie de functionare de pana la 18 ore. Este certificata IPX4, astfel ca rezista fara probleme la o ploaie scurta sau la putin praf.
Pe langa faptul ca reda muzica de pe smartphone wireless, Glow lumineaza pe timp de noapte, utilizatorul putand sa aleaga orice culoare prefera.

Scaunul portabil Sitpack

Chiar daca nu are un caracter pur tech, precum produsele anterioare, Sitpack este un gadget care nu ar trebui sa lipseasca din bagajul celor care calatoresc foarte mult, in special pe jos. Pliat, scaunul are dimensiunile unei cani obisnuite, astfel ca este extrem de usor sa ii gasiti un loc in geanta sau in rucsac. Poate fi folosit aproape oriunde simtiti ca aveti nevoie de o mica pauza de odihna, fie ca asteptati trenul, fie ca sunteti la o plimbare prin padure.

Scaunul are forma telescopica si este construit din policarbonat, ajungand la o inaltime de aproximativ 50 de centimeri.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook