Cand vorbim despre bratari fitness la un pret accesibil, lineup-ul Mi Band de la Xiaomi este adesea cel mai potrivit de pe piata pentru acest subiect. Ultima aparitie din serie, Mi Band 4, cuprinde o buna selectie de functionalitati, incluzand senzorul pentru monitorizarea batailor inimii, care a fost bine primit de public.

Bazandu-se pe popularitatea Xiaomi, subsidiara Redmi a lansat o bratara fitness entry-level, denumita Redmi Band, la un eveniment recent gazduit de Xiaomi. Spre deosebire de seria Mi Band, cel de la Redmi adopta un design nou cu un ecran color si patratos de 1.08” cu un singur buton capacitiv si ofera multiple functionalitati, cum ar fi monitorizarea batailor inimii, multiple tipuri de activitati sportive, un monitor de somn si o baterie care dureaza pana la 14 zile.

Fiind o bratara de buget sare peste cateva dotari mai “premium”,  in special ii lipseste functia NFC pentru plati contactless. In termeni de customizari, Redmi Band detine 70 de fete de ceas si va fi disponibila in patru culori: albastru, negru, rosu si olive.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook