Xiaomi, lider 4 in vanzari la nivel mondial privind vanzarea de telefoane, a inceput inca din noiembrie sa furnizeze versiunea stabila de MIUI 11, bazata pe Android 9. Astazi, un raport provenit din China arata ca flagship-ul Redmi K20 a primit update de MIUI 11, de data aceasta bazat pe Android 10.

Update-ul furnizat este inregistrat cu numele MIUI V11.0.2.0.QFJCNXM si are memorie de 2.3 GB. Pachetul, impreuna cu update-urile de securitate, aduce functionalitati ale lui Android 10 precum acuratete mai mare a locatiei si setari private, sharing de Wi-Fi prin cod QR etc.

eurogsm_redmi_k_20Functionalitati bazate pe noul update sunt combinate cu noul design de MIUI 11 si modul intunecat al sistemului de operare. In momentul actual, Redmi K20 a primit update-ul doar in China, insa odata ce compania chineza finalizeaza sistemul adaptat la serviciile Google, va incepe distribuirea lui la nivel global, ceea ce inseamna ca se va intampla cat de curand.

Pentru a fi pregatit de viitorul update, activeaza-ti setarea de update automat ca sa fii notificat cu privire la urmatoarele modificari. Nu uita sa citesti review-ul nostru despre Redmi K20 Pro, unde gasesti detalii interente si curios despre acest impresionant telefon!

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook