Muzica ocupa mare parte din viata noastra, si in timp ce ne bucuram permanent de ritmurile pe care le fredonam in minte, ne bucuram si mai tare cand putem sa ascultam propriu zis muzica preferata.

Cu siguranta esti constient de necesitatea unui sunet de calitate, indiferent daca vrei sa asculti muzica sau alte materiale audio, singur sau cu prietenii. Există multe ocazii in care ai dori sa te bucuri de un sunet puternic atat in casa, cat si in natura.

Poate tocmai acesta este motivul pentru care cauti o boxa portabila. Așadar, astazi iti prezentam mai mult decat o boxa portabila!

Va prezint Boxa portabila Forever BOS-500, un gadget pentru iubitorii de muzica. Aceasta boxa, pe langa redarea melodiilor preferate la un volum excelent in spatiile deschise, are si un microfon cu ajutorul caruia poti face karaoke, iar intalnirea cu prietenii poate deveni o petrecere de neuitat!

Cu cele doua difuzore de 3W/difuzor si a subwoofer-ului de 24W totalizand o putere de 30W, Boxa Forever BOX-500 reda muzica preferata la o calitate exceptionala chiar daca volumul este la maxim. Sincronizarea cu dispozitivele compatibile se poate realiza fie prin tehnologia Bluetooth, fie cu ajutorul unui cablu auxiliar cu mufa de 3,5 mm. De asemenea boxa are implementata o antena radio, astfel se pot asculta canalele radio FM. Microfonul care vine la pachet cu aceasta ne da posibilitatea sa ne dovedim calitatile muzicale in orice locatie.

Constructie si design

Boxa portabila Forever BOS-500 are forma tubulara cu diametrul de 306 mm si inaltimea de 428 mm. Deoarece are o greutate de aproape 3 kg, difuzorul este echipat cu doua role si un maner extensibil asemenea unui troler, facilitand trasportarea acesteia.

Produsul este confectionat dintr-un material policarbonat foarte rezistent. Pe partea superioara se pot observa panoul de comanda, butonul on/off, porturile pentru cardul de memorie microsd si stick usb, conectorul auxiliar de 3,5 mm si inca doua porturi in care se pot conecta alte doua microfoane cu fir. Pe aceeasi suprafata sunt pozitionate butoanele de control volum microfon/difuzor si reglare ecou microfon respectiv reglare bass difuzor, derulare piese, mod conectare Bluetooth/radio FM si raspuns apel/oprire muzica.

Display-ul incorporat ofera informatii legate de frecventa radio fm sau numarul melodiei, precum si alte informatii in functie de modul de conectare.

Functionalitate

Inainte de prima utilizare se recomanda o incarcare completa care poate dura pana la 10 ore. Indicatorul luminos de culoare rosie va ramane aprins pe toata durata incarcarii. Conform specificatiilor producatorului nu este recomandata incarcarea continua pentru mai mult de 14 ore.

Acumulatorul de capacitate 5200 mAh ofera un timp de redate intre 6 si 10 ore in functie de volumul la care se reda muzica respectiv modul de solicitare.

Conectarea cu dispozitivele compatibile se realizeaza atat prin functia Bluetooth cat si prin portul auxiliar de 3,5 mm pentru cele care nu beneficiaza de aceasta functie.

Daca in timp ce redam muzica prin Bluetooth de pe smartphone se intampla sa fim apelati, muzica se va intrerupe si ne da posibilitatea sa preluam apelul iar interlocutorul se va auzi in difuzor. Muzica va fi reluata dupa terminarea convorbirii.

Butonului „Mode” poate comuta intre conexiune Bluetooth sau radio FM. Printr-o apasare timp de 3 secunde pe butonul „Play” posturile radio sunt cautate automat si memorate. Trecerea de la un post la altul se realizeaza printr-o apasare scurta a acestui buton. Cand se asculta unul din posturile radio FM nu este posibila si utilizarea microfonului in acelasi timp. Activarea microfonul va intrerupe redarea in frecventa FM si va fi reluata dupa oprirea microfonului.

Inainte de activarea microfonului trebuie montate doua baterii tip AA. Cand se comuta pe modul „ON” microfonul se conecteaza automat la difuzor. El poate fi reglat prin cele doua butoane volum si ecou de pe panoul de control.

Indiferent de felul in care se reda muzica la boxa – Bluetooth, card memorie microsd, stick usb sau cablu auxiliar, microfonul este activ la pornire. Doar in modul radio FM acesta nu se poate suprapune.

Concluzii

Boxa portabila Forever BOS-500 este un gadget care poate fi utilizat atat in regim Bluetooth, cat si cu fir. Boxa vine si cu un microfon cu ajutorul caruia avem posibilitatea sa ne testam calitatile vocale. Ne ofera ocazia sa petrecem clipe minunate cu prietenii oferindu-ne un party tip Karaoke la un pret foarte atragator.

Plusuri:
– autonomia de pana la 10 ore
– designul modern
– modalitatea de transportare de tip troler
– sunet puternic
– microfonul fara fir
– functia radio FM
– posibilitatea de a asculta muzica de pe card memorie microSD sau stick USB
– pret accesibil

Minusuri:
– timpul de incarcare indelungat
– nu este rezistenta la apa

Calitatea audio, autonomia de pana la 10 ore fara sa avem grija unui surse de alimentare, dar si microfonul atasat pentru a te antrena la o partida de karaoke, il fac un gadget care garanteaza buna dispozitie si succesul unei petreceri reusite.

Boxa Bluetooth

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook